Om oss

Om något fantastiskt…

Vad är StadensPizza.se?

StadensPizza.se är ett företag från Lund som säljer och levererar restaurangmat. Allt handlar om lokalproduktion, miljövänlighet och glada restauranger. Maten smakar liksom godare så!

Varför StadensPizza.se?

Maten från våra restauranger är i hög grad lokalproducerad. Många råvaror som används kan idag odlas lokalt, produceras lokalt och konsumeras lokalt. Vi tyckte att de flesta andra företagen som sålde mat online inte tog hänsyn till miljön, den lokala produktionen, staden eller restaurangpersonalen. Dessa är viktiga faktorer som bidrar till att vi kan leva, bo och äta gott i våra städer.

Idag försvinner, tyvärr, stora delar av vinsten från den lokala produktionen till andra delar av landet och stora bolag runt om vår omvärld.

På StadensPizza är vi aktivt intresserade av våra lokala restauranger och företag och påverkar matproduktionen mot hållbar, miljövänligare, och hälsosammare alternativ.

 

Varje stad är unik

 

Istället för att satsa på mängden restauranger överallt i vårt land så tycker vi att varje stads restaurangnätverk är unikt och värdefullt i sig! För att jobba mot hållbar utveckling är det viktigt att man utvärderar och analyserar varje stads potential till en hållbar lokal produktion och försäljning av mat.

 

Vad gör StadensPizza.se annorlunda?

• Vi köper produkter och tjänster från lokala leverantörer.

• Priserna på vår web är desamma som i restaurangen i största mån. Vi lägger inte på några extra avgifter på maten gentemot våra kunder. 

Vi maler vårt eget mjöl som vi säljer till restaurangerna. Mjölet kommer från lokala vetefält runt om Lund och Malmö och det finns inga mellanhänder.

• Vi kör miljövänliga bilar och cyklar! Varje leverans är viktig och maten transporteras med stor omsorg direkt till din dörr.

• Vi är en promotor av lokala handlare och matodlare. Vi marknadsför och informerar våra restauranger om lokalt producerade råvaror.

Följ oss på sociala medier:

X
Just nu är din varukorg tom! Lägg i några favoriträtter!
0