Driftinformation till kunder och restauranger – StadensPizza.se

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_accordion admin_label=”Dragspel” open_toggle_text_color=”#e02b20″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [et_pb_accordion_item title=”Inga kända störningar finns” /][et_pb_accordion_item title=”2018-04-09 (löst 2018-04-17) Problem med utskick av epost till kunder med epost från outlook/live/hotmail” open=”on”]

Vi har för närvarande problem att skicka e-post till e-postadress från hotmail/outlook/live. De senaste veckorna har antal e-postutskick från vår sida ökat vilket har orsakat en ban av stadenspizza.se hos Microsofts brandväggar.

Epost som vår sida skickar är 100% bekräftelse på ordrar och kvittenser på beställd mat. Vi skickar aldrig reklam. Kunder som för närvarande inte kan ta emot e-post från stadenspizza.se kommer att få SMS med bekräftelse istället.

Vi har kontakt med Microsoft och försöker åtgärda problemet snarast.

2018-04-17 17:26  Tekniker bekräftar att Microsoft tagit bort spärren och att mail kan återigen skickas till deras klienter.

[/et_pb_accordion_item] [/et_pb_accordion][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
X
Just nu är din varukorg tom! Lägg i några favoriträtter!
0